Hundetræning

Vi tilbyder flere typer træning af høj kvalitet.

Hos os træner vi kun efter positive træningsprincipper, hvor der er fokus på samarbejde og forståelse mellem hund og ejer samt fokus på hundens adfærd under træningen. Hundemor Zenia er uddannet hundeadfærdsinstruktør og garanterer at den træning, som i får, er fagligt i orden og af høj kvalitet.

Basistræning for hvalpe og unghunde:

På vores basishold er der fokus på at etablere et godt fundament for samarbejde og forståelse mellem hund og ejer. Hundene vil blive mødt på det niveau, som de er på, når de starter til træningen uanset, om de har gået til træning tidligere eller ej. Der er ikke nogen krav til hundene for at kunne deltage på dette hold.

Træningen består af syv lektioner á 60 minutters varighed. Der er 4-5 hunde på hvert hold, hvilket gør, det er muligt at nå rundt til alle og hjælpe mest muligt. Efter træningen er der mulighed for, at hundene kan lege med hinanden, men på ejers eget ansvar.

Basistræningen indeholder:

 • Indlæringsteori
 • Kontakttræning
 • Miljøtræning
 • Håndtering
 • Sit/dæk
 • Plads
 • Bliv
 • Stå
 • Indkald
 • Ikke hoppe op
 • Hilse pænt på fremmede
 • Gå pænt i snor

Basistræningen koster 1400 kr. og der skal betales 50% af træningens fulde pris ved tilmelding. Det restende beløb betales ved første lektion.

Hold for let øvede/øvede:

Dette hold er for alle hunde i alle aldre. Her laves der et træningsprogram til den enkelte hund efter ejers ønsker og behov. Det kan være alt fra at lære hunden at få klippet negle til at lære den at gå pænt i snor.

Dette hold består af syv lektioner á 60 minutters varighed, og der er max. fire hunde på hvert hold. Hundene har ikke mulighed for at lege efter træningen.

Hundetræningen koster 1600 kr. og der skal betales 50% af træningens fulde pris ved tilmelding. Det restende beløb betales ved første lektion.

Eneundervisning:

Eneundervisning er for jer, som ønsker at træne uden forstyrrelser, så der er ro til at lære de forskellige øvelser. Man kan bestille én lektion ad gangen, og hver enkelt lektion koster 350 kr. Hvis man køber en pakke med syv lektioner, koster det 1950 kr. Der laves et individuelt træningsprogram efter ejers ønsker og behov.

Ved køb af en pakke med syv lektioner, skal hele beløbet betales ved tilmelding.

Hvis man bliver forhindret i at komme til en enkelt lektion under et træningsforløb, vil det være muligt at få denne lektion, når forløbet er afsluttet. Hvis man udebliver fra træningen mere end én gang, vil det stadig kun være muligt at få én lektion dækket.

Hvis man ønsker at stoppe træningen midt i et træningsforløb, refunderes pengene for træningen ikke.

Opstartsdato basishold for hvalpe – og unghunde: tirsdag den 12. marts kl. 18:00.

Opstartsdato hold for let øvede/øvede: torsdag den 20. marts kl:18:00.

Opstartsdato hold for let øvede/øvede: lørdag den 13. april kl. 12:00.

Fællesgåture:

På fællesgåturene vil hundene lære at give kontakt under forstyrrelser, at forholde sig roligt blandt andre hunde, at gå pænt i snor, impulskontrol m.m. Fællesgåturene består af tre lektioner á ca. én times varighed fordelt over tre mandage i træk. Efter hver træningslektion er der mulighed for at stille spørgsmål og komme med opfølgende kommentarer. Disse tre lektioner koster 300 kr. og hele beløbet betales ved første lektion.

Opstart af fællesgåture: mandag den 11. marts kl. 18:00.

Rally:

Som noget nyt i 2024 tilbyder vi rally her på Guldlund Hundecenter. Rally går ud på, at hundene skal kunne gennemføre en bane bestående at 15-20 poster, hvor der ved hver post vil være beskrevet, hvad hundene skal gøre. Posterne vil bestå af lydighedsøvelser, tricks og agility. Der er ingen krav til, at hundene skal kunne noget særligt for at starte på dette hold, vi træner alle øvelserne stille og roligt gennem et forløb på syv lektioner fordelt over syv uger.

Rallytræningen koster 1400 kr. og hele beløbet skal betales ved tilmelding.

Opstart rally: mandag den 8. april kl. 18:00.

Kontakt os

Guldlund Hundecenter
v/ Zenia Felicia Holm
Thisted Landevej 153
DK-9430 Vadum

Telefon: 28701761
E-mail: booking@guldlundhundecenter.dk

Se vores åbningstider

Guldlund Hundecenter

 • Vi har mange års erfaring
 • Vi overholder vores aftaler
 • Hos os er din hund i trygge hænder
Kontakt os for info