Hundetræning

Vi tilbyder flere typer træning af høj kvalitet.

Hos os træner vi kun efter positive træningsprincipper, hvor der er fokus på samarbejde og forståelse mellem hund og ejer samt fokus på hundens adfærd under træningen. Hundemor Zenia er uddannet hundeadfærdsinstruktør og garanterer at den træning, som i får, er fagligt i orden og af høj kvalitet.

Hvalpetræning:

Til hvalpetræning er der fokus på at etablere et godt fundament for samarbejde og forståelse mellem hund og ejer.

Hvalpetræningen består af syv lektioner á 60 minutters varighed. Der er 4-5 hunde på hvert hold, hvilket gør, det er muligt at nå rundt til alle og hjælpe mest muligt. Efter træningen har hvalpene mulighed for at lege med hinanden.

Hvalpetræningen indeholder:

 • Indlæringsteori
 • Kontakttræning
 • Miljøtræning
 • Håndtering
 • Sit/dæk
 • Plads
 • Bliv

Hvalpetræningen koster 1400 kr. og beløbet betales ved første lektion.

Hundetræning for unghunde:

Hundetræning for unghunde er en overbygning til hvalpeholdet, hvor der fokuseres på at få bygget flere færdigheder på de påbegyndte øvelser samt at udvide træningen med nye og mere avancerede øvelser.

Hundetræning for unghunde består af syv lektioner á 60 minutters varighed. Der er 4-5 hunde på hvert hold, og hundene har mulighed for at lege med hinanden efter træningen.

Træning for unghunde består af:

 • Udvidet indlæringsteori
 • Aflever genstand
 • Gå pænt i snor
 • Ikke hoppe op
 • Indkald
 • Stå

Træningen for unghunde koster 1400 kr. og beløbet betales ved første lektion.

Træning for alle:

Dette hold er for alle hunde i alle aldre. Her laves der et træningsprogram til den enkelte hund efter ejers ønsker og behov. Det kan være alt fra at lære hunden at få klippet negle til at lære den at gå pænt i snor.

Dette hold består af syv lektioner á 60 minutters varighed, og der er max. fire hunde på hvert hold. Hundene har mulighed for at lege efter træningen. Hundetræningen koster 1600 kr. og dette beløb betales ved første lektion.

Eneundervisning:

Eneundervisning er for jer, som ønsker at træne uden forstyrrelser, så der er ro til at lære de forskellige øvelser. Man kan bestille én lektion ad gangen, og hver enkelt lektion koster 350 kr. Hvis man køber en pakke med syv lektioner, koster det 1950 kr. Der laves et individuelt træningsprogram efter ejers ønsker og behov.

Hvis man bliver forhindret i at komme til en enkelt lektion under træningsforløbet, vil det være muligt at få denne lektion, når forløbet er afsluttet. Hvis man udebliver fra træningen mere end én gang, vil det stadig kun være muligt at få én lektion dækket.

Ved tilmelding til et af vores hold skal der betales et depositum på 50% af træningens pris. Dette gælder også for eneundervisning ved køb af en pakke med syv lektioner.

Hvis man ønsker at stoppe træningen midt i et træningsforløb, refunderes pengene for træningen ikke.

Opstartsdato basishold for hvalpe – og unghunde: tirsdag den 22. august kl. 18:00.

Opstartsdato let øvet/avanceret – hold for alle hunde: torsdag den 24. august kl:18:00.

Opstartsdato let øvet/avanceret – hold for alle hunde: lørdag den 2. september  kl. 12:00.

Fællesgåture:

Så noget nyt her på Guldlund Hundecenter tilbyder vi fællesgåture. På gåturene vil hundene lære at give kontakt under forstyrrelser, forholde sig roligt blandt andre hunde, at gå pænt i snor, impulskontrol m.m. Fællesgåturene består af tre lektioner á ca. én times varighed fordelt over tre mandage i træk. Efter hver træningslektion er der mulighed for at stille spørgsmål og komme med opfølgende kommentarer. Disse tre lektioner koster 300 kr. og hele beløbet betales ved første lektion. Man er altid velkommen til at fortsætte træningen, hvis man er interesseret i det, da der bliver bygget mere og mere på træningen.

Opstart af fællesgåture:

Mandag den 14. august kl. 18:00.

Mandag den 4. september kl. 18:00.

Mandag den 25. september kl. 18:00.

Weekendkurser:

I 2023 starter vi weekendkurser op her på Guldlund Hundecenter. Her vil der være kursus i at gå pænt i snor, impulkontrol samt indkald. Kurset forløbetr over hele weekenden, lørdag kl. 11:30 til 15:30 og søndag fra 12:00 til 15:00. Træningen vil bestå af teori, praktisk træning samt bytur. Kurset koster 1800 kr.

Der kommer nye datoer løbende.

Kontakt os

Guldlund Hundecenter
v/ Zenia Felicia Holm
Thisted Landevej 153
DK-9430 Vadum

Telefon: 28701761
E-mail: booking@guldlundhundecenter.dk

Se vores åbningstider

Guldlund Hundecenter

 • Vi har mange års erfaring
 • Vi overholder vores aftaler
 • Hos os er din hund i trygge hænder
Kontakt os for info