Pension og dagpleje

Aktiv og velstimuleret hver dag

Pension

Når din hund er hos os, sidder den ikke bare i et bur og venter på at blive hentet igen, nej tværtimod, for når din hund er hos os, så kommer den ud og løbe og lege sammen med en masse gode hundevenner på vores store indhegnede baner og ud og gå nogle gode lange ture hver dag. Vi sørger altid for, at hundene er aktiveret og velstimuleret hver dag, så de kan falde til ro, når de kommer ind på deres værelser for at tage en eftermiddagslur eller sove for natten.

Vi har faste rutiner hver dag, hvilket gør hundene tygge og glade. Hver dag starter med at alle hundene bliver luftet enten ved at komme ud på vores baner eller ved at en gå tur sammen med hundemor eller hundefar. Imens hundene bliver luftet får den enkelte besøg af roomservice, hvor der bliver støvsuget, vasket gulv, redet seng, givet rent vand samt morgenmad. Når hundene er klar til at komme ind igen, får de tid til at spise inden, at de igen kommer ud og hygge sig. Til middag kommer alle hundene ind for at sove middagslur på deres værelser i cirka tre timer. Herefter kommer hundene ud og lege og gå tur igen. Til aften bliver alle værelserne støvsuget igen, og der gives vand og aftensmad. Så kommer hundene ind og får en lille pause, hvor de kan spise deres aftensmad og slappe lidt af inden, at der skal gåes nattur, og hundene puttes for natten.

Der er altid ro i pensionen, når hundene er inde og sove middagslur, og når de sover om natten. Der er kun uro i pensionen i vores åbningstider, og når hundene skal ud at lege eller gå tur.

Vores pension består af 20 værelser, hvoraf fire af dem er dobbeltværelser, hvor der er plads til flere hunde fra samme ejer. Halvdelen af værelserne er med egen udgang til et lille udeareal. Værelserne er indrettet med gulvvarme og automatisk optankning af vand. I opholdets pris er der inkluderet kvalitetsfoder fra Dado, daglige gåture samt slutrengøring af værelse. Hvis det ønskes, er man velkommen til at medbringe ejet foder.

Inden at en hund flytter ind på et værelse rengøres det med desinficerende rengøringsmidler, hvor alle flader tørres grundigt af efterfulgt at en gennemgribende dampning. Hvert kvartal højtryksrenses hele pensionen.

Hundene skal have deres sundhedsbog med chip-nr. og vacciner i med samt seng, legetøj og evt. sele, foder og godbidder. Vi har senge, som hundene er velkomne til at låne, hvis man ikke selv ønsker at medbringe seng. Der kan desuden tilkøbes en godbidspose, som hunden kan nyde under sit ophold.

Dagpleje

På Guldlund Hundecenter tilbyder vi også dagpleje hver dag, hvor din hund kan komme ud og lege med nogle gode hundevenner på vores indhegnede arealer samt komme ud på nogle spændende gåture. Herved skal hunden ikke bare ligge derhjemme og vente, mens du er på arbejde i 8-10 timer. Det kan hjælpe med at lette på den dårlige samvittighed og give noget mere tid i hverdagen, da hunden vil være træt og velstimuleret, når den har tilbragt en dag i dagpleje hos os. Dagpleje kan også være en god måde at vænne hunden til at være hos os på, så den er tryg ved at komme inden, at den skal på ferie hos os. Dagpleje kan desuden være en god måde at socialisere hunden på, hvis man ønsker, at ens hund skal være mere sammen med andre hunde.

Vigtig info!

  • Alle hunde, som kommer i dagpleje eller pension hos os, skal have basisvaccinen mod Hundesyge, Hepatitis (leverbetændelse), Parvovirus og Parainfluenza samt næsevaccinen mod Bordetella bronchoseptica. Næsevaccinen mod Bordetella brochoseptica skal gives senest tre uger inden, at hunden skal på besøg hos os. Desuden anbefalder vi, at hundene er vaccineret mod leptospirose.
  • Hvis hunden får medicin, skal medicinen medbringes i original emballage.
  • Hvis hunden selv har foder med, skal foderet medbringes i en beholder med låg.
  • Guldlund Hundecenter hæfter ikke ved hundens pludselige dødsfald.
  • Guldlund Hundecenter forbeholder sig ret til at tilkalde dyrlæge for ejers regning, hvis hunden bliver syg under opholdet.
  • Hvis flere hunde af samme ejer bor i samme værelse, hæfter Guldlund Hundecenter ikke for eventuelle skader, som hundene påfører hinanden.

Man er hjertelig velkommen til at komme og besøge os inden, at hunden skal i dagpleje eller på ferie hos os, så både tobenede og firebenede har ro i maven. Vi har ikke fremvisninger af vores hundecenter i weekender samt på helligdage og i skolernes ferier.

Du kan følge din hunds ophold på instagram under brugernavnet @guldlundhundecenter eller på Facebook via vores side Guldlund Hundecenter.

Kontakt os

Guldlund Hundecenter
v/ Zenia Felicia Holm
Thisted Landevej 153
DK-9430 Vadum

Telefon: 28701761
E-mail: booking@guldlundhundecenter.dk

Se vores åbningstider

Guldlund Hundecenter

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Hos os er din hund i trygge hænder
Kontakt os for info